Verzinnend Zingen!

| Geen reacties

Wil je vrij uit zingen? Zonder het vangnet van noten, of zelfs een liedje wat je kent…. Ontdekken hoe je samen iets creeërt zonder woorden of afspraken van te voren?

Dan is de workshop Verzinnend Zingen iets voor jou. We gaan muziek maken die al improviserend tot stand komt.

Improviseren is wellicht de leukste manier van muziek maken, je ontdekt nieuwe (samen)klanken en elke sessie is weer anders! Een avontuurlijke reis door de muziek en jezelf. Maar improviseren is soms ook lastig: hoe kom je van het een naar het ander, hoe verleg je grenzen, of hoe blijf je juist binnen een kader?
De Kobranie-methode is een bewezen vorm waarin de procesbegeleider door gebaren dit proces ondersteunt. Uiteindelijk is de groep leidend, zijn taak is helderheid te scheppen en het proces impulsen te geven. De rol van procesbegeleider kan ook afwisselend door andere leden worden ingenomen.
Het resultaat is een moment waar in samenspel ruimte is voor een ieders inbreng.
Door deze opzet kan een ieder op zijn eigen niveau en voorkeur voor stijlen meedoen. Dat maakt de sessies ook zo inspirerend en verrassend.
Je verrijkt je palet van stemkleuren, voelt je vrijer in je expressie, krijgt inzicht in muzikale structuren en spreekt je creativiteit aan.
Tijd en plaats : zaterdag 29 juni 9.30- 12.00 Arnhem, locatie n.t.b.

Kosten: € 25,- Maximaal aantal deelnemers: 10 Er is geen leeftijds- of niveau grens.
Neem contact op om je op te geven of voor meer info!

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.Top