Klanklichaam voor koren

In een koor zingen is geweldig! Samen afstemmen, inzetten, ademen. De prachtige muziek en de gevoelens die dat oproept, bij de zangers en toehoorders. U steekt daar ook veel energie in, door middel van studeren, repeteren. Maar binnen koormuziek zijn er ook elementen die wat minder vaak aan bod komen, zoals: ritme, klankkleur, improvisatie, creativiteit. Elementen die ook binnen (gecomponeerde) koormuziek een belangrijke rol spelen.

In de workshop Klanklichaam gaat u daar juist mee aan de slag! Met een laagdrempelig maar veelzijdig en uitdagend slagwerkinstrumentarium werkt u aan timing, ritmiek en samenspel. Zónder bladmuziek, zodat u optimaal het contact met de medespelers en de dirigent aan kan gaan. En daarin weer nieuwe mogelijkheden en klanken te ontdekken. In samenspeelopdrachten verbreedt u uw creativiteit. En in combinatie met de uitgebreide klankkleurmogelijkheden van het slagwerk ontdekt u ook nieuwe mogelijkheden met de stem.

Een workshop die naast een inspirerende middag vol verbinding, plezier en energie ook een bijdrage levert aan het niveau en de koorcultuur.

Er is ook een vorm waarin ik muziek met poëzie combineer, een prachtige combinatie die een nieuw licht werpt op de betekenis van tekst. Daarnaast wordt in deze workshop ook de creativiteit van de koorleden in hoge mate aangesproken en leidt het tot verrassende en ontroerende resultaten. Zie de referentie hiernaast van Flos Campi. 

– De workshop wordt op uw eigen locatie gegeven.
– Aantal deelnemers: van 10 tot 80.
– Tijdsduur: in overleg, van 2 uur tot een hele dag
– Prijs: afhankelijk van grootte, tijdsduur, plaats.

Er zijn 2 versies:
– met een klein instrumentarium, richtprijs dagdeel € 300,-
– met een uitgebreid instrumentarium, richtprijs dagdeel € 500,-

Deze prijzen zijn excl. BTW en reiskosten.

 

 

 


Top