Workshop coaching: Jezelf (laten) horen!

In dit korte filmpje zie en hoor je wat klinkende coaching inhoudt

Muziek gaat door waar woorden stoppen… en zo kan muziek spelenderwijs antwoorden geven op vragen waar gesprekken vastlopen.

In de coaching vertaal ik je vraag naar een muzikale vorm. In die vorm worden hoofd, hart en handen aangesproken. Daardoor ontstaat ruimte voor creativiteit, associaties, energie, emoties. Die geven een voedingsbodem voor nieuwe inzichten en vaardigheden die een antwoord kunnen genereren op de vraag die speelt.
Spelen is misschien wel de makkelijkste vorm om iets (af) te leren, maar soms is het lastig om in de spelende modus te komen. Ik begeleid je op jouw niveau en tempo om je hierin je eigen weg te vinden.
In de werkruimte is een breed scala aan instrumenten wat aansluit op wat er op dat moment nodig is. Het bespelen en de impact van de klank helpt je om contact te maken met je energie, expressie en drijfveren.

De vragen kunnen vanuit verschillende gebieden komen: persoonlijk- of werkgerelateerd. Het kan gaan over communicatie, fysiek of emotioneel welbevinden of zingeving.

Een eenmalige sessie kan vaak al zeer veel betekenen, we kijken in overleg wat nodig is.

Zie voor prijzen en praktische details de pagina praktische en prijzen.

 

Tegenspoed schudt talenten wakker die bij voorspoed nooit zouden ontwaken.

                                                                                                                                   Horatius


Top