“Dingetjes”

Een muzikale en theatrale ontmoeting over wat ons beweegt.


“Dat is wel een dingetje, ja”. Als dat gezegd wordt weet je dat er iets is wat mensen behoorlijk bezig houdt…..
En het kan van alles zijn: je relatie, je werk, de politiek, je gezondheid.
In deze interactieve avond gaan Harry Jansen en Joep Everts op onderzoek naar wat dingetjes eigenlijk zijn. Hoe groot of hoe klein. En wat betekenen ze eigenlijk. Het publiek wordt al spelend en sprekend nadrukkelijk betrokken in deze reis.
Muziek, poëzie, humor en dialoog zijn de vormen waarin ze elkaar en de luisteraars bevragen. Al spelend komen ze waarschijnlijk niet tot een antwoord, maar wordt de vraag hopelijk helderder.
Het wordt een verbindende, energieke en  soms ook verstillende avond waarin alle dingetjes er mogen zijn.

Harry en Joep hebben elkaar gevonden in de muziek, hoewel ze een totaal verschillende achtergrond hebben. Juist dit verschil maakt de samenwerking spannend, dynamisch en vruchtbaar. Omgaan met verschillen is ook een van de belangrijke thema’s in hun werk als trainer/coach.

Harry: gitaar, toetsen, zang. Autodidact, speelt in een sixties band en schrijft gedichten en liedjes, meestal over fikse kleinigheden. Adviseur, voor het onderwijs en vooral voor zichzelf. Prettig brutaal.

Joep: slagwerk, toetsen, zang. Gespeeld in o.a. klassiek orkest/jazz/pop/ muziektheater, en nu muzisch trainer/coach. Spelenderwijs leer ik mezelf door het leven. Dansen en meditatie zorgen voor de broodnodige grond onder mijn voeten. Beschouwend en ondernemend.

Dingetje titelsong
Oude liefde, een lied over herinneringen die verglijden… tekst Harry, muziek Joep

Een groot aantal liedjes vind je op ons youtubekanaal


Top