Spreker

Joep Everts is ook beschikbaar als spreker en het geven van presentaties voor een groter publiek, bijvoorbeeld op congressen, symposia, seminars.

In mijn presentatie ga ik met een veelheid van vormen aan de slag: natuurlijk verbaal, vertellend en ook in dialoog met het publiek. Maar ook nonverbaal/muzikaal, spelend alleen of samen met een aantal mensen of een hele zaal. Daarnaast ook nog muziekvoorbeelden, zowel auditief als visueel. Dus een hele afwisselende, interactieve performance met veel energie en humor. 
Vanuit de dialoog leg ik ook het verband tussen de metaforen muziek/orkest/dirigent  en het thema van die dag: hoe kunnen inzichten en ervaringen daadwerkelijk worden toegepast?

Vanuit deze brede, ervaringsgerichte vorm hebben de presentaties een grote impact en resultaat: energie, verbinding, prikkelend informatie en nieuwe inzichten. 
Ik ervaar dat de metafoor én werkvorm van muziek een grote weerklank vindt bij het publiek, het is concreet en spreekt tegelijkertijd tot de verbeelding. 
Een welkome aanvulling en afwisseling met andere sprekers.


Top