Spelen met stilte

In dit meditatieve concert combineren we zang, percussie, gitaar, piano, klankschalen en handpan tot een uur durende luisterervaring. De muziek nodigt uit tot reflectie, ontspanning en soms meedoen. De stilte is een essentieel onderdeel van deze beleving. Je kunt zitten, liggen of rustig bewegen, al naar gelang je behoefte. Alle muziek is geimproviseerd, voor de speler en luisteraar een unieke en inspirerende ervaring. Per concert nodig ik een andere musicus of musici uit.
Voor een paar voorbeelden:
Met Vera Westera: https://youtu.be/x6rD8bOyjrc
Met Liesbeth Niesten: https://youtu.be/5nWjHmEUSpo
Met Mohammed al Tayeb https://youtu.be/VfeiLneBjyc

Praktisch: elke eerste zondag van de maand van 10 tot 11
Inloop vanaf 9.30 met koffie en thee.
La Cappella, Oude Velperweg 36a Arnhem
Bijdrage naar draagkracht (richtprijs €10…)

Data: 1-10/5-11/3-12/7-1/4-2/3-3/7-4/5-5/2-6/7-7

Let op de pagina voor eventuele veranderingen. Je kunt je ook mijn nieuwsbrief abonneren om op de hoogte te blijven, of mijn FB pagina volgen. Heb ook een appgroepje waar ik je aan kan toevoegen.
Opgeven is niet nodig maar wel fijn voor de koffie/thee en last-minute changes…


Op 1 oktober  speel ik met Kees van der Harst

Kees is een veelzijdige musicus: klassiek, kamermuziek, muziektheater, leraar. En de (bas)klarinet is ook veelzijdig in bereik, kleur, stijl. Ik mijn jonge jaren heb ik nog lang een duo gehad met een basklarinet, het was verrassend en boeiend om de horen welke werelden de combinatie met slagwerk kon oproepen.
Kees heeft ook een trio waarbij hij muziekvoorstellingen maakt rond ecologische thema’s, een heel bijzondere en actuele combinatie. In deze link een voorbeeld. Ik ben benieuwd of dit ook een rol gaat spelen in onze improvisatie.Top