Spelen met stilte

In dit meditatieve concert combineren we zang, percussie, gitaar, piano, klankschalen en handpan tot een uur durende luisterervaring. De muziek nodigt uit tot reflectie, ontspanning en soms meedoen. De stilte is een essentieel onderdeel van deze beleving. Je kunt zitten, liggen of rustig bewegen, al naar gelang je behoefte. Alle muziek is geimproviseerd, voor de speler en luisteraar een unieke en inspirerende ervaring. Per concert nodig ik een andere musicus of musici uit.

Praktisch: elke eerste zondag van de maand van 10 tot 11
Inloop vanaf 9.30 met koffie en thee.
La Cappella, Oude Velperweg 36a Arnhem
5/2-5/3-2/4-7/5-4/6-2/7

Let op de pagina voor eventuele veranderingen. Je kunt je ook mijn nieuwsbrief abonneren om op de hoogte te blijven, of mijn FB pagina volgen.
Opgeven is niet nodig maar wel fijn voor de koffie/thee en last-minute changes…

Dana ( een gift naar draagkracht en eigen inzicht) is welkom!

Zondag 5 februari met Nicky Jurgens

Met Nicky en Liesbeth onderzoek ik al een jaar spel en improvisatie. Ik ken hem als een creatieve en sensitieve musicus, die naast drums en percussie ook piano en zang gebruikt in het spel. Een nieuwsgierig mens dat graag onderzoekt en grenzen verlegt.

Nicky Jurgens is een muzikant die al van jongs af aan zeer veel plezier haalt uit het samen spelen met anderen. Hierbij staat voor hem improvisatie en het luisteren naar elkaar centraal. Muzikale expressie in het moment samen met anderen in de ruimte, waarbij mensen zich durven te openen.      Nicky is verbonden aan de MuziekMakerij in Arnhem en is voornamelijk actief als drummer & percussionist in Yandra, een Afro-Brazil Jazztrio.
Een korte impressie:  
https://www.youtube.com/watch?v=1fRWdRG4cqs&ab_channel=Yandra-MusicTop