Spelen met stilte

In dit meditatieve concert combineren we zang, percussie, gitaar, piano, klankschalen en handpan tot een uur durende luisterervaring. De muziek nodigt uit tot reflectie, ontspanning en soms meedoen. De stilte is een essentieel onderdeel van deze beleving. Je kunt zitten, liggen of rustig bewegen, al naar gelang je behoefte. Alle muziek is geimproviseerd, voor de speler en luisteraar een unieke en inspirerende ervaring. Per concert nodig ik een andere musicus of musici uit.

Praktisch: elke eerste zondag van de maand van 10 tot 11
(Behalve oktober dat is zaterdag 1!)
La Cappella, Oude Velperweg 36a Arnhem
4/9-1/10-6/11-4/12-8/1-5/2-5/3-2/4-7/5-4/6-2/7

Inloop vanaf 9.30 met koffie en thee.

Let op de pagina voor eventuele veranderingen. Je kunt je ook mijn nieuwsbrief abonneren om op de hoogte te blijven, of mijn FB pagina volgen.
Opgeven is niet nodig maar wel fijn voor de koffie/thee en last-minute changes…

Dana ( een gift naar draagkracht en eigen inzicht) is welkom!Aankomende ZATERDAG 1 oktober (ipv zondag ivm beschikbaarheid zaal…) speel ik met Jan Stavenuiter het maandelijks stilteconcert. Jan is drummer/zanger/percussionist. Ik studeerde met Jan 40 jaar geleden aan het conservatorium, en ik herinner me dat we tot diep in de nacht improviseerden in de slagwerkstudio. Jan is ondertussen een mega-ervaren drummer in allerlei stijlen, maar voor nu gaat hij weer unplugged de percussie bespelen. Ben benieuwd hoe we dit nu na al die tijd weer oppakken, overdag en in 1 uur. Maar we blijven spelen vanuit de stilte…

Vooruitblik:
6 november met Liesbeth Niesten , audio: Spacedrumsessie
4 december met Vera Westera, audio: Spacedrumsessie.


Top