Stilteconcert digitaal en live!

| Geen reacties

Kom je ons vergezellen op onze eerste digitale Sound & Silence? Zondag 24 mei kan je van 10.30-11.30 uur via een Zoom-meeting genieten van muzikale voeding voor de ziel. Ik ben met Liesbeth Niesten bezig om muziekopnames te maken, die we via een internetprogramma samenbrengen tot een afwisseling van geluid en stilte. Met hangdrum, dwarsfluit, zang, shakuhachi, klankschalen en ander klein slagwerk is het een moment van expressie en inkeer. Op 24 mei kan je heerlijk aanhaken, liggend op je bank, op je meditatiekussen, en als je wilt onder het genot van je eigen kopje koffie laten meevoeren door stilte en muziek, en meezingen met de mantra speciaal voor deze gelegenheid. We denken dat het samen beluisteren van dit concert nog meer kan bijdragen aan de (innerlijke) verbinding die we juist in deze tijd zo nodig hebben. Daarna is ook nog een kort moment om naar behoefte ervaringen uit te wisselen.
Na afloop kan je naar eigen inzicht een bijdrage doen via Tikkie of een overschrijving. Als je dit live wil volgen, kan je je opgeven bij Joep, info@klanklichaam.nl of Liesbeth, liesbeth.niesten@gmail.com Je krijgt dan van tevoren een link om de Zoom meeting mee te volgen. Daarna staat dit concert ook online om op een eigen moment te beleven.
Voor een voorproefje klik hier.….

En in juni willen we graag ook weer live! Als de voortekenen ons niet bedriegen kunnen we in klein gezelschap dan weer samenkomen, natuurlijk op gepaste afstand. Maar gelukkig draagt muziek ver!
Houdt de website of social media in de gaten, of stuur me een mailtje, dan hou ik je op de hoogte en mis je niks!

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.Top