Altijd vakantie….

| Geen reacties

Terugdenkend aan mijn vakantie herinner ik me de momenten van schoonheid… de uitzichten tijdens het fietsen, de koorklanken waar ik deel van uitmaakte, het spel van wind en water tijdens het zeilen, de stilte en soberheid van het zenklooster.
Al deze momenten gaven me rust en ontspanning, en tegelijk inspiratie en energie. Schoonheid is een bron waar we eindeloos uit kunnen putten.
Op vakantie komen die momenten vaak bijna ‘vanzelf’ naar ons toe. Maar hoe kan ik die momenten ook nu blijven herkennen en ervaren?

In de workshops “Zin in Schoonheid” ga je daar zelf actief mee aan de slag. Wat is eigenlijk schoonheid voor mij? Welke houding helpt me om daar open voor te blijven staan?
En zijn er wellicht vormen die ik nog niet ken?
In ervaringsgerichte sessies leer je dat schoonheid altijd aanwezig is. Door die houding kun je je beter ontspannen, krijg je inspiratie en energie. Kortom: het verschil tussen vakantie en geen-vakantie wordt kleiner. Of verdwijnt wellicht helemaal…

Lees in de flyer hierboven er meer over! En geef je op via het contactformulier of neem contact op voor meer info. Je bent welkom!

 

 

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.Top