Huiskamervoorstelling ‘Dit Moment’

In deze muzikale theatermonoloog maakt u op een unieke manier kennis met het leven van een dirigent. In een intieme setting ervaart  u het hoe het is om gedirigeerd te worden. U heeft een actieve rol: als orkest, publiek, tegenspeler… Hoogtepunten uit de klassieke orkestliteratuur van Schubert, Wagner, Sjostakovitsj e.a. worden op verrassende wijze afgewisseld met humoristische, poëtische en dramatische teksten over de rol van de dirigent én de mens daarachter. U ziet in een uur hoe een mens probeert zijn dromen tot klinken te brengen. De momenten van succes, en ook de breekbaarheid en vergankelijkheid ervan. Een unieke theaterervaring waarbij alle zintuigen geprikkeld worden.

Deze voorstelling speel ik bij mensen in huis of op locatie. Vanwege het intieme karakter van de voorstelling is het maximale aantal bezoekers 40. Verras uzelf en uw vrienden met een voorstelling thuis, (bijna) elke locatie is geschikt!

Voor uitgebreide info klikt u hier: aanvullende info DitMoment

 

Wilt u reageren op de voorstelling? Laat dan een reactie achter via het formulier onderaan deze pagina.

11 reacties

 1. Dank je voor dit prachtige en inspirerende avond!
  Het is ontroerend om het van zo dichtbij te ervaren. erlijkheid en “to the point” waren er zeker!
  Veel succes en lang leven je voorstelling
  Valerie ( de zangeres)

 2. Fantastisch, concentratie, indringend, droevig, spontaal, boos, vrolijk en sterk. Meesterlijk gedirigeerd. Was helemaal geconcentreerd als muziekant in het publiek, bedankt

 3. Heel bijzonder om dit mogen meemaken. Leuk, leerzaam en entertaining. Aanrader!

 4. Prachtig om door de ogen en oren van ‘De dirigent’ @joepeverts naar Schubert te kunnen luisteren.

 5. Ik krijg er zin van om naar muziek te luisteren.

 6. Joep je geeft een bijzondere en heldere blik in de leefwereld van ‘de’ dirigent.
  Bedankt!
  Ben (>20 jaar koorzanger) en Lia.

 7. Een pareltje van een voorstelling bij ons in de buurt.
  Er ging een (dirigent)-wereld voor mij open. Heel inspirerend. Dankje wel.

 8. Zeer indrukwekkende voorstelling. Over Leiderschap en geleidt worden, over inspiratie en desperatie. Een inkijk in het leven van een eenzame leider die van hoogtepunt naar dieptepunt gaat. Een enorme intimiteit in een huiskamer waar Joep intens de groep leidt en op een leuke manier erbij betrekt. Geweldige sfeer, prachtige muziek, zeer professioneel gedaan. Dank je wel dat je dat bij ons voor onze vrienden hebt gedaan. Ze vonden het allemaal bijzonder en erg goed.

 9. Dag Joep,

  Vanavond je voorstelling “Dit moment” meegemaakt.
  Ik heb genoten van je expressie, hoe je vol overgave en energie op kunt gaan in je muziek en leiderschap. Prachtig om te zien waar je je bevlogenheid en je naar toe brengen.

  Bedankt voor je voorstelling en ik zou zeggen een blijf in “dit moment”.

  Met vriendelijke groet,
  Ton van Leest

 10. Vanavond ben ik er achter gekomen dat ik als docent grote overeenkomsten heb met een dirigent. Je voorstelling heeft me verder geinspireerd om entertainment te combineren met het overbrengen van, in mijn geval, lesstof. Bedankt!

 11. Beste Joep,
  Dank je voor de mooie intense voorstelling. Prachtig om te zien hoe je als dirigent in een flow komt en ‘meedanst’ als alles samenwerkt zoals bedoeld, en hoe de andere kant van het beroep is dat je altijd aan de zijlijn staat. Je hebt het me goed laten doorvoelen. En het lijkt me prachtig op die vierkante meter te staan….

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.Top